ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Στα «βυσσινί» ντύνεται ο Ευριπίδης Γιάκος

Στα «βυσσινί» ντύνεται ο Ευριπίδης Γιάκος


Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ευριπίδη Γιάκου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία 11 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και προ ημερών αποχώρησε, τους «βυσσινί» να κινούνται άμεσα για να τον αποκτήσουν.

Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ».

[ads-post]

Αναλυτικά η ανακοίκωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο Ευριπίδη Γιάκο.

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει πολύ στενή σχέση με τον κ. Κούγια, αφού από το 2006 όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών ο κ. Κούγιας διέβλεψε το ταλέντο του και τον έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας από τους Μιχαήλ, Ντάσιο, Οικονόμου, Χαρίση, Κασναφέρη, Ατάντο, Τζάνη, Καλογέρη και Μιχαλόπουλο, ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών που ο κ. Κούγιας άφησε προίκα στον κ. Χριστοβασίλη, όταν αυτός αγόρασε από τον κ. Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2008».





Πηγή: www.onsports.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια