ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στον Μουσικό Σύλλογο ο Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι της «Συμπαράταξης»

Στον Μουσικό Σύλλογο ο Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι της «Συμπαράταξης»


Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο 

 
Τα γραφεία του ιστορικού Μουσικού Συλλόγου Λάρισας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και εκ νέου υποψήφιος συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». 



Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο δήμαρχος αναφέθηκε στην συνεργασία και στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στον ιστορικό Μουσικό Σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι γενικότερα η σημερινή δημοτική αρχή επενδύσει ιδιαίτερα στον πολιτισμό. «Η Λάρισα βιώνει συνθήκες πολιτιστικής άνοιξης και αυτό αναγνωρίζεται από την συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών» τόνισε ο δήμαρχος. 



Ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ότι η πολιτική της δημοτικής αρχής, από την πρώτη ημέρα της θητείας αποσκοπούσε στην ενίσχυση και καθιέρωση νέων πολιτιστικών θεσμών και με κεντρικό σύνθημα «πολιτισμός για όλους». Επίσης, ο δήμαρχος τόνισε ότι σε όλα τα επίπεδα παραγωγής πολιτισμού έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου. Αναφέρθηκε στην λειτουργία του Μύλου του Παππά, ως κύτταρο πολιτιστικής δημιουργίας, μίλησε για τη Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα και το Λαογραφικό Μουσείο, που είναι πλέον ανοικτά στην κοινωνία, αφού κάθε χρόνο αυξάνεται η επισκέψιμότητα τους, ενώ στα παραπάνω πρόσθεσε και τη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Επίσης αναφέρθηκε στο νέο αισιόδοξο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για την πορεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», το οποίο, όπως τόνισε, αποσπά ιδιαίτερα θετικά σχόλια. 

[ads-post]

Συμπλήρωσε δε πως τα χρόνια της πρώτης θητείας οι Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκδηλώσεις και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, συμπληρώνοντας πως με την ολοκλήρωση του Δημοτικού Θεάτρου ¨Προσκηνίου Πολιτισμού» (Θέατρο ΟΥΗΛ) η πόλη θα έχει μια σημαντική πολιτιστική υποδομή που θα μπορεί να φιλοξενήσει υψηλών προδιαγραφών. 



Η επίσκεψη του δημάρχου ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδι με τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου να ερμηνεύουν κομμάτια από το ρεπερτόριό τους.





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια