ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας στους Αμπελόκηπους (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας στους Αμπελόκηπους (ΦΩΤΟ)


«Σας καλούμε να συμπορευτείτε με το ΚΚΕ και να τιμωρήσετε στην κάλπη όσους μας έφεραν ως εδώ. Να μην ξεχάσετε τίποτα και να κάνετε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού» Αυτά μεταξύ άλλων τόνισαν στην ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μάη στην πλατεία της συνοικίας των Αμπελοκήπων, οι Πέτρος Κρίκης υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Ζήσης Γκαραλιάκος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. 

Την συγκέντρωση άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας Γιάννης Παναγιώτου, όπου κάλεσε τους εκατοντάδες συναγωνιστές που συσπειρώνονται στο ΚΚΕ τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες να μην λυπηθούν δυνάμεις και να φτάσουν σε κάθε λαϊκό σπίτι με το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. 



Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ζ. Γκαραλιάκος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας που κάλεσε τους εργαζόμενους να μην ξεχάσουν τίποτα απ’ όσο πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και να τιμωρήσουν στην κάλπη όλους όσους στήριξαν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που χτύπησαν το εισόδημα και τα δικαιώματα ης λαϊκής οικογένειας, ενώ στη σύντομη παρέμβαση του και υπό τη συνεχιζόμενη βροχή, Ο Πέτρος Κρίκης τόνισε μεταξύ άλλων «απέναντί μας και στο δήμο της Λάρισας έχουμε τους υποψήφιους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α. που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και φέρουν ακέρια την ευθύνη για όσα βιώνει ο ελληνικός λαός. 

[ads-post]

Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το δήμο στηρίζουν το αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο που καθορίζει τη λειτουργία των δήμων ως επιχειρηματία και το δήμαρχο σε ρόλο μάνατζερ για να μοιράζει την επιχειρηματική πίτα, «μπουκώνοντας» από τη βαριά φορολογία που επιβάλλεται στο λαό της Λάρισας, με ζεστό κρατικό χρήμα τους μεγαλοεργολάβους. Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ και στα ψηφοδέλτια του στο δήμο και την περιφέρεια για να μπούμε σφήνα σ’ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, σε μια ανάπτυξη που όλοι οι άλλοι κκ Καλογιάννης, Καραλαριώτου, Γούλας, κ.α. συμφωνούν, που όμως είναι κομμένη και ραμμένη για τις ανάγκες των λίγων. Γι’ αυτό μην ψάχνεται τις μικροδιαφορές τους κάντε την πραγματική διαφορά ψηφίζοντας και ενισχύοντας το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες της 26ης Μαΐου». 






Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια