ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Θέατρο των Οδοιπόρων - Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Θέατρο των Οδοιπόρων - Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων


Βαγγέλης Κολώνας ηθοποιός/σκηνοθέτης & συγγραφέας, 
Άκυς Μιτσιούλης σκηνοθέτης, 
Αγλαΐα Νάκα θεατρολόγος/σκηνοθέτιδα. 

Αυτοί είναι οι τρεις εκλεκτοί καλεσμένοι της σκηνής μας που θα βρεθούν στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, στα πλαίσια των εκτάκτων σεμιναρίων από αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου του θεάτρου, του προγράμματος σπουδών του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων. 



Ο καθένας τους, θα προσφέρει αφιλοκερδώς ένα τρίωρο σεμινάριο, στους μαθητές των δύο τμημάτων του εργαστηρίου που σχηματίστηκαν από την αρχή και κατά την διάρκεια της σπουδαστικής χρονιάς και τα μαθήματα αυτών θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου. 

[ads-post]

Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνοδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών! 



Συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές στην κινησιολογία σκηνής η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου και στην ορθοφωνία η μουσικός/τραγουδίστρια Χριστίνα Σάκκα. 

Στον καλλιτεχνικό συντονισμό των δύο τμημάτων του Θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων της σκηνής του Θεάτρου των Οδοιπόρων o ηθοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974186545 

email: tz7odoiporoi.g@gmail.com





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια