ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Η Κατασκήνωση στην Πόλη ξεκινάει με αγιασμό (ΦΩΤΟ)

Η Κατασκήνωση στην Πόλη ξεκινάει με αγιασμό (ΦΩΤΟ)


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη μέρα στην “Κατασκήνωση στην Πόλη”, το δημοφιλές καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας. Νωρίς σήμερα το πρωί, Δευτέρα 24 Ιουνίου, 1380 περίπου χαρούμενα παιδιά – αρθμός ρεκόρ – παρουσιάστηκαν στις δομές της κατασκήνωσης για να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματά της που έχουν σχεδιαστεί με γνώση και περισσή αγάπη. Αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, παιδική λογοτεχνία, ζαχαροπλαστική, μαθήματα φωτογραφίας, σκάκι, φυσικές επιστήμες, εκδρομές και πικ νικ, θέατρο σκιών, ρομποτική, κηπουρική, μελισσοκομία, σστρονομία, ανακύκλωση, κυκλοφοριακή αγωγή, επισκέψεις σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους κατασκηνωτές 



Υπηρεσιακά στελέχη, έμπειροι παιδαγωγοί με χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα βοηθούν στην υλοποίηση του προγράμματος. Αρωγοί στο σπουδαίο αυτό το εγχείρημα είναι οι φορείς της πόλης και οι εξωτερικοί συνεργάτες, που εντάχθηκαν στη δράση από την πρώτη μέρα, για να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της. 

[ads-post]

Στον αγιασμό της Κατασκήνωσης που φιλοξενείται στο 4ο δημοτικό σχολείο παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κύριος Δημήτρης Δεληγιάννης καθώς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και Συντονίστρια της Κατασκήνωσης, κυρία Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους. 



Η Α΄Κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου 2019 και ακολουθούν η Β΄ Κατασκηνωτική περίοδος από 15 Ιουλίου 2019 έως 2 Αυγούστου 2019 και η Γ΄Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2019.





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια