ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ» και Έκθεση Φωτογραφίας από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

Παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ» και Έκθεση Φωτογραφίας από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων


Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν την παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ», Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι .Κατσίγρα. 

Η παράσταση παρακολουθεί τον κύκλο της ζωής με τα καμώματά της και αποτελεί το καταστάλαγμα των φετινών δράσεων του δικτύου ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ, των διαγενεακών προγραμμάτων που έγιναν σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του δήμου και της φιλοσοφίας του δικτύου που θέτει στο επίκεντρο του προγραμματισμού της το παιδί και την οικογένεια ως αδιάσπαστο σύνολο. Στην παράσταση «Ζωή σε 10 Κλικ» συμμετέχει ο 6ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων και μέλη των ΚΑΠΗ. 



Παράλληλα, στο φουαγιέ της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, θα παρουσιαστούν τα φωτογραφικά ΚΛΙΚ της ομαδικής έκθεσης με θέμα “Πορτρέτα” που έγιναν σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα f-plus και εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο. 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται δημιουργήθηκαν από παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών που ταξίδεψαν στον γοητευτικό κόσμο της φωτογραφίας, γνώρισαν τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής και με οδηγό τον έμφυτο ενθουσιασμό, την φαντασία και την ιδιαίτερη οπτική αντίληψή τους δημιούργησαν ένα ενδιαφέρον υλικό, φωτογραφίζοντας συμμαθητές και φίλους. 

[ads-post]

Η Έκθεση έχει διάρκεια από Πέμπτη 23 έως και Δευτέρα 27 Μαΐου 2019. 

Η εκδήλωση οργανώνεται από τη ΔΗΚΕΛ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων – Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων. 





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια