ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Διαπραγματεύσεις – Όπου υπάρχει σχέση δίνω – παίρνω υπάρχει διαπραγμάτευση»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Διαπραγματεύσεις – Όπου υπάρχει σχέση δίνω – παίρνω υπάρχει διαπραγμάτευση»


Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε εργαστηριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Πέμπτη 27 Ιουνίου με θέμα: «Διαπραγματεύσεις: Όπου υπάρχει σχέση δίνω – παίρνω υπάρχει διαπραγμάτευση». 

Διαπραγματευόμαστε παντού, στην εργασία, στην οικογένεια, με τους φίλους μας...ας διαπραγματευτούμε με αρχές και κανόνες υπολογίζοντας και τα συμφέροντα της άλλης πλευράς. Αυτός ήταν και ο στόχος του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, την πειθώ τους, την κατανόηση των άλλων όχι μόνο στον χώρο εργασίας αλλά και στην προσωπική τους ζωή. 

[ads-post]

Συμμετέχοντας σε διαδραστικό παιχνίδι διαπραγμάτευσης διαχωρισμένοι σε δύο ομάδες «Ευρώπη» και «Ελλάδα», οι εκπαιδευόμενοι έζησαν σε πραγματικό χρόνο τι σημαίνει διαπραγμάτευση, ποιους κινδύνους θα πρέπει να προσέχουν και να αποφεύγουν αλλά και με ποια τεχνάσματα μπορούν να επιτύχουν στον σκοπό τους. 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη επιχειρήσεων - μελών του ΣΘΕΒ. 

Στη θεωρία των παγνιών εισάγαγε τους εκπαιδευόμενους ο σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. 

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να οργανώνει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την συνεχή κατάρτιση των στελεχών των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια