ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Έξαλλος είναι ο Τριαντάφυλλος με τη Φαίη Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο»! (VIDEO)

Έξαλλος είναι ο Τριαντάφυλλος με τη Φαίη Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο»! (VIDEO)


«Δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος», είπε η Φαίη Σκορδά σήμερα στην εκπομπή της με αφορμή ένα instagram στόρι του τραγουδιστή για τη Νατάσα Θεοδωρίδου 


Μία νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα στην ελληνική σόουμπιζ με πρωταγωνιστές τη Φαίη Σκορδά και τον Τριαντάφυλλο. Αφορμή στάθηκε η χθεσινή εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο Τριαντάφυλλος ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και σχολίασε πως η Νατάσσα ήταν αψεγάδιαστη και φυσική στη συγκεκριμένη εμφάνιση της.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram: 




Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Το Πρωινό σχολιάστηκε η ανάρτηση του τραγουδιστή με τη Φαίη Σκορδά, φανερά ενοχλημένη να ξεσπά εναντίον του τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!».

[ads-post]

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια:





Ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του, φανερά εκνευρισμένος με όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε με βίντεό του εναντίον της λέγοντας μάλιστα πως θα τα πουν στα δικαστήρια. 

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!» έγραψε σε κάποιο από αυτά τα βίντεο.

Δείτε παρακάτω: 






Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια