ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει με αποκαλυπτικότατο bikini (ΦΩΤΟ)

Η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει με αποκαλυπτικότατο bikini (ΦΩΤΟ)


Με τα σωματικά της προσόντα θα ήταν αδύνατο για ένα μαγιό να μην αποκτά άλλη διάσταση πάνω της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πήγε στα άκρα.

Αν μπορούμε για κάτι να πούμε ότι το τερμάτισε, τότε αυτό είναι η τελευταία ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Και τι δεν έχουμε δει από εκείνη…Τίποτα όμως δε μοιάζει ικανό να συγκριθεί με αυτό που θα δείτε τώρα. Δεν είναι ένα απλό μπικίνι αυτό που φόρεσε. Δεν είναι μια απλή λήψη αυτή που ανάρτησε στο προφίλ της.

Θα δυσκολευτούμε πολύ αν πρέπει να βρούμε μια φωτογραφία της με μαγιό που δεν εμπίπτει στην κατηγορία «πρόκληση απανωτών καρδιακών επεισοδίων στον ανδρικό πληθυσμό». Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί να υπάρξει μια διαβάθμιση. Να δοθεί μια ιεραρχία και στην κορυφή της να βρίσκεται αυτή η φωτογραφία.

[ads-post]

Το μπικίνι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δεν είναι απλώς μικροσκοπικό κι αποκαλυπτικό. Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω, λέξεις που δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί. Περισσότερο με μια λωρίδα υφάσματος μοιάζει το πάνω μέρος. Μια λωρίδα που κάνει τη δουλειά της συγκράτησης του πληθωρικού της στήθους, αλλά σε αντίθεση με ένα νορμάλ μπικίνι, δεν καλύπτει παρά τα βασικά.

Το εντυπωσιακό κορμί της Αλεξάνδρας απλώνεται μπροστά στα μάτια του άμαχου πληθυσμού.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις




Πηγή: www.eleftherostypos.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια