ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Κάλεσμα Καλογιάννη για μαζική συμμετοχή στις εκλογές κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Κάλεσμα Καλογιάννη για μαζική συμμετοχή στις εκλογές κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος


Απ. Καλογιάννης: Μαζική συμμετοχή μέχρι το βράδυ 

*Σήμερα εκλέγουμε το πρόσωπο του Δημάρχου 


Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος, κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο εκλογικό κέντρο του 16ου Δημοτικού Σχολείου, όπου προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα.



Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» σε δήλωσή του απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις σημερινές εκλογές, ενώ έστειλε μήνυμα συνέχειας της Δημοτικής Αρχής και την επόμενη τετραετία.

[ads-post]

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλογιάννης ανέφερε τα εξής:

Σήμερα κλείνει η προεκλογική περίοδος με την ψήφο και την ανάδειξη νέου δημάρχου της πόλης. Στο κάλεσμα αυτό οι συμπολίτες μας πρέπει να ανταποκριθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ορμή, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το μέλλον της πόλης. Μαζικά λοιπόν στην κάλπη μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες. 

Σήμερα εκλέγουμε πρόσωπο δημάρχου. Εκλέγουμε το πρόσωπο που θα ηγηθεί της κοινωνίας της πόλης και θα δώσει τη δυνατότητα με τη στάση του να εκφράσει όλη την πόλη. Oλοκληρώθηκε μια προεκλογική περίοδος η οποία είχε της εντάσεις της. Είχε και οξύτατους χαρακτηρισμούς τους οποίους προσωπικά απέφυγα να σχολιάσω, οι οποίοι μέχρι και σήμερα ειπώθηκαν. 

Δεν θέλω τίποτα περισσότερα παρά μόνο ότι πω πως αυτή τη θητεία, πορεύτηκε ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Αυτός είναι ο στόχος μου και την επόμενη περίοδο. Ενωτικά, με ήθος, ευγένεια, σεβασμό σε όλους τους πολίτες και σε όλους τους ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αναφορές καταγωγές και πεποιθήσεις. 

Είμαι απόλυτα βέβαιος πως αυτό το στοιχείο της προηγούμενης περιόδου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συμπολίτες μας και είμαι αισιόδοξος πως θα μας τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους. Νομίζω πως η Λάρισα έχει ανάγκη να εκφραστεί ενωτικά και προσωπικά έχω καταδείξει ότι μπορώ να αγκαλιάσω όλον τον κόσμο.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια