ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Μεγάλη εκλογική νίκη Απόστολου Καλογιάννη στη Λάρισα - Τελικά αποτελέσματα

Μεγάλη εκλογική νίκη Απόστολου Καλογιάννη στη Λάρισα - Τελικά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση των εκλογικών κέντρων στο Δήμο Λαρισαίων με μεγάλο νικητή τον νυν Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο Λαρισαίων σε 227 από τα 227 εκλογικά τμήματα σε ποσοστό 100% ενσωμάτωσης αποτελεσμάτων ο Απόστολος Καλογιάννης πέτυχε μία μεγάλη νίκη συγκεντρώνοντας ποσοστό 57,42%, με 15 μονάδες διαφορά από την Ρένα Καραλαριώτου που έλαβε ποσοστό 42,58%.

Δείτε τα επίσημα τελικά αποτελέσματα:



Μάλιστα ο νυν δήμαρχος κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του σε σχέση με τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών του 2014, η οποία ήταν 54,47% για τον ίδιο έναντι 45,53% για την κ. Καραλαριώτου.

[ads-post]

Ο κ. Καλογιάννης έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο εκλογικό του κέντρο απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου και το κλίμα ήταν πανηγυρικό.



Ο Απόστολος Καλογιάννης ακόμα και την ώρα του θριάμβου του εμφανίστηκε ενωτικός, όπου έκανε λόγο για «περήφανη νίκη», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως «Ημουν και θα είμαι είμαι Δήμαρχος όλων των Λαρισαίων».


Επιγραμματικά ο κ. Καλογιάννης ανέφερε τα ακόλουθα: 

«Πραγματικά μία μεγάλη χαρά που ζούμε όλοι μας. Οι άνθρωποι που μας ψήφισαν, εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου όλοι.

Σήμερα είχαμε μία υπερήφανη νίκη της Συμπαράταξης, η οποία ήταν μία νίκη της πόλης πάνω απ’ όλα. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα της σημερινής αυτής περήφανης νίκης.

Η πόλη και οι πολίτες επιβράβευσαν το μεγάλο έργο που έχει γίνει. Τη συνολικότητα, τη σοβαρότητα, την ευθύνη για τη μεγάλη δουλειά που κάναμε στο δήμο. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Η εντολή τους ήταν καθαρή, πεντακάθαρη: Συνεχίστε, αλλάξτε την πόλη, ολοκληρώστε το μεγάλο έργο με τα ίδια στοιχεία της συλλογικότητας της σοβαρότητας και της ευθύνης. Κι αυτό

Η ενότητα της πόλης για μένα και την ομάδα της διοίκησης στο δήμο να είστε βέβαιοι ότι είναι πάνω απ’ όλα. Δε μπορεί να υπηρετηθεί σε συνθήκες κρίσης με διαφορετικό τρόπο.

Ήμουν και θα είμαι δήμαρχος όλων των Λαρισαίων.

Μπαίνουμε σε μία περίοδο δύσκολη, η οποία πέρα από την κρίση έχω μέσω της απλής αναλογικής έχει δημιουργήσει ένα Δ.Σ. που χρειάζεται συνθέσεις. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να υπάρξουν και οι συνέργειες και οι συνεργασίες ώστε να πάει η πόλη μας μπροστά.

Είναι καιρός από αύριο με τη δουλειά μας, πρώτα απ’ όλα να επουλώσουμε τραύματα που δημιουργήθηκαν στην προεκλογική περίοδο.

Καλώ όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να μπολιάσουν με τις δικές τους απόψεις το μεγάλο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχουμε για την επόμενη 15ετία.»




Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια