ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ο Λαρισαίος Γρηγόρης Γκουντάρας δηλώνει για την Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω σχέση με κάποιον που δεν μου ταιριάζει» (VIDEO)

Ο Λαρισαίος Γρηγόρης Γκουντάρας δηλώνει για την Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω σχέση με κάποιον που δεν μου ταιριάζει» (VIDEO)


Ο δημοσιογράφος μίλησε για τις φιλίες του στο χώρο 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» για τον νέο του επαγγελματικό χώρο, αλλά και για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση. «Είχαμε την ιδέα γιατί είμαστε 10 χρόνια στο Λαγονήσι και έλειπε ένα τέτοιο ζαχαροπλαστείο. Η δουλειά μου είναι η τηλεόραση, είτε πίσω είτε μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχει κλείσει τίποτα! Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να το συνδυάσω καλώς, αλλιώς εγώ εδώ στο Λαγονήσι είμαι μια χαρά», ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

[ads-post]

Όταν ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την Ελένη Τσολάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: 

«Άκου να δεις κάτι για εμένα. Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Από εκεί και πέρα όπως δεν τσακώνομαι με κανέναν, έτσι και δεν έχω σχέση με κάποιον που δεν μου ταιριάζει ή δεν μου φέρθηκε σωστά και να είναι καλά, όλοι να είναι καλά. Δεν μπορώ αυτό το υποκριτικό ότι πρέπει σώνει και ντε να σου μιλάω γιατί πρέπει να είμαστε φίλοι. Άμα ταιριάζω με κάποιον θα είμαι φίλος, άμα δεν ταιριάζω δεν θα είμαι και καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα. Εγώ το έβλεπα λίγο διαφορετικά, λίγο πιο ρομαντικά. Κατάλαβα ότι δεν ισχύει».







Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια