ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Οι «5+1» υποψήφιοι για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Καρδίτσα

Οι «5+1» υποψήφιοι για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Καρδίτσα


Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές πάμε στις εθνικές. Εχουν γραφτεί πάμπολλα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Πάμε να δούμε πώς έχουν τα πράγματα… Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsapress.gr το ψηφοδέλτιο δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την Πέμπτη. Από την Πέμπτη και βλέπουμε… Πάμε στα πρόσωπα… Σύμφωνα με όσους διαδίδουν ότι θεωρούν εαυτόν «εντός ψηφοδελτίου», το γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα έπρεπε να έχει καμιά δεκαριά θέσεις και βάλε… Δυστυχώς οι θέσεις είναι έξι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι τέσσερις είναι κλεισμένες.

Σίγουροι λοιπόν είναι οι Κώστας Τσιάρας, η Σοφία Τόλια, η Ασημίνα Σκόνδρα και ο Σταύρος Παπαγεωργίου.

Πολύ μεγάλες πιθανότητες έχει η υποψηφιότητα του ΟΝΝΕΔιτη Φώτη Βρέκου και θα μας προκαλέσει έκπληξη αν δεν είναι στη λίστα που θα ανακοινωθεί.

[ads-post]

Ο γρίφος είναι η έκτη θέση… Σίγουρα δεν παίζει κατά 99,9% το όνομα του Ευθύμιου Λέκκααπό… αυτογκόλ. Ο κ. Λέκκας ως πρόεδρος του ΟΑΣΠ έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Δεν παραιτήθηκε και ως εκ τούτου έχει θέμα εκλογιμότητας. Αν είχε παραιτηθεί δεν θα ψάχναμε καν τον έκτο. Θα ήταν αυτός καθώς είχε πάρει το «οκ» του Μητσοτάκη. Απομένει μια γνωμάτευση συνταγματολόγων αλλά μάλλον έχει ήδη κοπεί.

Αν σώνει και καλά έπρεπε να δώσουμε και ένα έκτο όνομα, θα λέγαμε ότι έχει αρκετές πιθανότητες ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Αλλά από τη δική μας πληροφόρηση δεν είναι 100% σίγουρος. Γίνεται μάχη για την τελευταία θέση μεταξύ 2-3 στελεχών.





Πηγή: karditsapress.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια