ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Αυτά είναι τα ονόματα που «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Αυτά είναι τα ονόματα που «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα


Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει ούτε για τα κόμματα, ούτε για τα τοπικά στελέχη, ούτε για τους υποψηφίους που θα ριχτούν στην μάχη των Εθνικών εκλογών

Και με δεδομένη τη μεγάλη πίεση χρόνου, έχουν πάρει «φωτιά» οι επαφές, ζυμώσεις, διεργασίες, συζητήσεις και συνεδριάσεις με φόντο τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε τοπικό επίπεδο.

Χθες μάλιστα συνεδρίασε η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητηθούν όλες οι προτάσεις και να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο.

[ads-post]

Οι τρεις θέσεις του ψηφοδελτίου είναι βέβαια δεδομένες, με τους νυν βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη να είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr σίγουρη θεωρείται σχεδόν και η συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού – σεναριογράφου και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργου Κυρίτση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον με αρκετά ονόματα να προτείνονται και στην κατάσταση που θα σταλεί στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να συμπεριλαμβάνονται οι Σάκης Ξάφος, Δημήτρης Στάμος και Χρήστος Μπουλογιώργος (θα επιλεγεί ένας), ενώ από γυναίκες οι Πέρυ Χαρτοπούλου και Νικολέττα Σαλιάχη (θα επιλεγεί μία).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τελικό ψηφοδέλτιο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.





Πηγή: www.tv10.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια