ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ποιος ο επόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων - Αποτελέσματα Δημοσκόπησης larisacitynews.GR

Ποιος ο επόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων - Αποτελέσματα Δημοσκόπησης larisacitynews.GR


Οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών - Περιφερειακών Εκλογών 2019 έχουν και επίσημα μόλις κλείσει και αναμένοντας τα τελικά αποτελέσματα η larisacitynews.GR παρουσιάζει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε την τελευταία εβδομάδα μεταξύ των αναγνωστών της για τον Δήμο Λαρισαίων.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι μόνο ένα δείγμα της τάσης των ψηφοφόρων και καθρεφτίζουν την γνώμη αποκλειστικά και μόνο των αναγνωστών της larisacitynews.GR.

[ads-post]

Δημοτικές Εκλογές 2019 | 2ος Γύρος | Δήμος Λαρισαίων



Χαρακτηριστικά έρευνας

Περίοδος έρευνας: 28/5/2019 - 1/6/2019
Πήραν μέρος: 7373 αναγνώστες της larisacitynews.GR
Στατιστικό Λάθος: +3% , -3%

Αποτελέσματα

  1. Απόστολος Καλογιάννης: 52,7% (3884 ψήφοι)
  2. Ρένα Καραλαριώτου: 47,3,% (3489 ψήφοι)


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση μεταξύ των αναγνωστών της larisacitynews.GR ο επόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων θα είναι ο νυν Δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης με την "Συμπαράταξη Λαρισαίων" αφήνοντας για δεύτερη θητεία την κ. Ρένα Καραλαριώτου της θέση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων. Αυτό διαφαινόταν καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία στα δείγματα της έρευνας ο κ. Καλογιάννης προηγούνταν σταθερά.

* Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της έρευνας η larisacitynews.GR δέχθηκε βολές και πιέσεις από μέλη παρατάξεων για την εγκυρότητα και αξιοπιστία της έρευνας καθώς και για τον χρόνο που θα γινόταν η δημοσιοποίηση της. Από πρώτης στιγμής είχαμε αναφέρει πως η δημοσιοποίηση θα γίνει μετά το κλείσιμο της κάλπης και πως είναι απλά ένα δείγμα της τάσης μεταξύ των αναγνωστών μας και όχι μία ασφαλής πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος. Η larisacitynews.GR είναι μία πλήρως ανεξάρτητη online εφημερίδα, ακηδεμόνευτη από πολιτικές παρατάξεις, μη έχοντας ουδεμία "διαφημιστική υποχρέωση" σε κάποια παράταξη ώστε να μεροληπτεί.

Μένει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε εάν τα αποτελέσματα αυτά θα επιβεβαιωθούν και στην κάλπη.



...με την σφραγίδα της





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια