ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Σεμινάριο για τις διαπραγματεύσεις από τον ΣΘΕΒ

Σεμινάριο για τις διαπραγματεύσεις από τον ΣΘΕΒ


Όλα για τις διαπραγματεύσεις 
Σε κάθε σχέση «δίνω-παίρνω» υπάρχει και διαπραγμάτευση 


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει σεμινάριο την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:00, με θέμα: «Διαπραγματεύσεις - Όπου υπάρχει σχέση δίνω - παίρνω εκεί υπάρχει και σχέση διαπραγμάτευσης», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. 

Θέλετε να κάνετε μια καλύτερη συμφωνία με τους προμηθευτές σας ή να διαπραγματευτείτε την τιμή με έναν πελάτη σας; Όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίζετε θα πρέπει να είστε ικανοί στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, την πειθώ τους, την κατανόηση των άλλων και την αποτελεσματικότητά τους, εξετάζοντας και κατανοώντας τους παράγοντες που επηρεάζουν τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. 

[ads-post]

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους προϊσταμένους που επιθυμούν να γνωρίσουν τις σύγχρονες τεχνικές διαπραγμάτευσης και επιχειρηματικής επικοινωνίας. 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια