ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Επιπλεον 32 θέσεις μόνιμων γιατρών ζητά το Νοσοκομείο Βόλου




Άγονη η προκήρυξη για έξι θέσεις στο Τμήμα ΤΕΠ


Τριανταδύο θέσεις μόνιμων γιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, ζητά από το υπουργείο Υγείας το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, ανταποκρινόμενο σε σχετική πρόσκληση. Σύμφωνα με τη Διοίκηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν 43 προσλήψεις μόνιμων ιατρών και 21 επικουρικών, πράγμα που είχε να γίνει από το 2015.


Για τις θέσεις των ιατρών και την στελέχωση της Ιατρικής Υπηρεσίας, η Διοίκηση του Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σας ενημερώνει ότι :
1. Υπάρχουν δύο θέσεις μονίμων ιατρών για τις οποίες αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ διορισμού.
2. Έχουν προκηρυχθεί και ανεστάλη λόγω εκλογών 16 θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.
3. Για το αυτόνομο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), θα επαναπροκηρυχθούν έξι άγονες θέσεις μονίμων οι οποίες υπήρχε ο σχεδιασμός να προκηρυχθούν άμεσα.
4. Αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας για έξι θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.
5. Κατατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας μετά από σχετική πρόσκληση, ο σχεδιασμός για την κατανομή ακόμη 32 θέσεων μόνιμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.


[ads-post]

Η Διοίκηση, αφού τονίζει ότι τα τελευταία 4 χρόνια έγιναν 43 προσλήψεις μόνιμων ιατρών και 21 επικουρικών, πράγμα που είχε να γίνει από το 2015, καταλήγει ότι αναμένει από το Υπουργείο Υγείας, μετά την λήξη αναστολής λόγω εκλογών, να προωθηθούν τα παραπάνω αιτήματα.







Πηγη: www.magnesianews.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια