ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Από τις Βρυξέλλες στον Αγιόκαμπο για τα μπάνια του με αιθέρια ύπαρξη ο Αλέξης Γεωργούλης!

Από τις Βρυξέλλες στον Αγιόκαμπο για τα μπάνια του με αιθέρια ύπαρξη ο Αλέξης Γεωργούλης!


Ήταν πάντως και οι δύο χαλαροί και σε πολύ καλό mood


Οι υποχρεώσεις του αγαπητού Λαρισαίου ηθοποιού και πλέον ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, είναι πάρα πολλές το τελευταίο διάστημα καθώς μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο η έδρα του είναι οι Βρυξέλλες και το …σπίτι του πλέον ένα αεροπλάνο καθώς πηγαινοέρχεται συνεχώς.

Ωστόσο μεταξύ Βρυξελών και Αθηνών, βρίσκει πάντα τον χρόνο για αποδράσεις στην γενέτειρά του, την Λάρισα προκειμένου να δει την μητέρα του και τους αγαπημένους του φίλους.

[ads-post]

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν εθεάθη στον Αγιόκαμπο όπου του αρέσει να πηγαίνει συχνά τα καλοκαίρια για να κάνει τα μπάνια του και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή των λαρισινών παραλίων.

Προχθες λοιπόν Σάββατο το βραδάκι βρέθηκε στα παράλια σε πολύ γνωστό γραφικό ταβερνάκι της περιοχής, το Paradies (στο Πολυδένδρι) που συγκεντρώνει γενικά πολλούς celebrities τα καλοκαίρια, και μάλιστα ήταν με πολύ γοητευτική παρέα.




Μαθαίνουμε ότι συνόδευε μια πολύ όμορφη κοπέλα και οι δυο τους ήταν σε πολύ χαλαρή διάθεση. Αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, γεύτηκαν το φαγητό τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία!

Ήταν πάντως και οι δύο χαλαροί και σε πολύ καλό mood. Η κοπέλα που συνόδευε κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευγενική της φυσιογνωμία!





Πηγή: www.latoday.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια