ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Εγκαταλελειμμένη αποθήκη με άχυρο κάηκε στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)

Εγκαταλελειμμένη αποθήκη με άχυρο κάηκε στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)


Ολοσχερώς καταστράφηκε η σκεπή εγκαταλειμμένης αποθήκης στις εγκαταστάσεις που στεγάζονταν το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζωών στην Καρδίτσα, από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (2/7).

Μέσα στην αποθήκη είχαν τοποθετηθεί από άγνωστο πρόσωπο περίπου 400 με 500 δέματα με άχυρο από τα οποία και ξεκίνησε, για άγνωστη προς το παρόν αιτία η πυρκαγιά, και φυσικά κάηκαν όλες ενώ συνεχίζουν να καίγονται και σήμερα, καθώς το άχυρο κρατά υψηλή θερμοκρασία και η φωτιά αναζωπυρώνεται.

Στο χώρο, που βρίσκεται λίγο πριν από το νοσοκομείο και στην απέναντι πλευρά, είναι συνεχώς ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνει νερό και για να σβήνει τις μικροεστίες αλλά και για να αποφευχθεί πιθανή επέκταση στις χορτολιβαδικές εκτάσεις που βρίσκονται πέριξ των εγκαταστάσεων.

[ads-post]

Πλέον τα πράγματα είναι υπό πλήρη έλεγχο και ουσιαστικά είμαστε σε μία κατάσταση αναμονής για να ολοκληρωθεί η καύση του άχυρου. Το ευτύχημα είναι ότι αποφεύχθηκε η επέκταση χθες που η φωτιά ήταν σε εξέλιξη και οι όποιες ζημιές περιορίστηκαν στην σκεπη και το εντός της αποθήκης άχυρο.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς αλλά και για τον άνθρωπο που αποθήκευσε εκεί το άχυρο γίνονται έρευνες από τα αρμόδια τμήματα.










Πηγή: www.karditsalive.net







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια