ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Αυτοί ειναι οι νέοι βουλευτες Νομού Λάρισας στο νέο Κοινοβούλιο




H δικηγόρος Στέλλα Μπίζιου, από την Ελασσόνα, είναι το νέο πρόσωπο από τη Νέα Δημοκρατία, που μαζί με τους παλιούς Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα  αποτελούν για τη Λάρισα τους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος στη νέα Βουλή.


Εντυπωσιακή είναι και η επανεκλογή του προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη ο οποίος πρώτευσε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας δεύτερο σε σταυρούς ακόμα και τον Τσίπρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας βγάζει δύο έδρες και αν ο Τσίπρας, ως αρχηγός κόμματος, επιλέξει άλλη εκλογική περιφέρεια τότε δεύτερος βουλευτής στο νομό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ξανά η Άννα Βαγενά.


Βουλευτές στη Λάρισα εκλέγουν επίσης ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση. Στο ΚΙΝΑΛ η δικηγόρος Λίτσα Λιακούλη “κατατρόπωσε” τα φαβορί Φίλιππο Σαχινίδη και Κώστα Μπαργιώτα μπαίνοντας πανηγυρικά στη Βουλή.

[ads-post]

Από το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Γιώργος Λαμπρούλης, ενώ από την Ελληνική Λύση πρώτος είναι ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος. Αν ο τελευταίος επιλέξει να πάρει σε άλλη περιφέρεια την έδρα του στη Βουλή, τότε βουλευτής Λάρισας με την Ελληνική Λύση εκλέγεται ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θανάσης Νασίκας που είναι δεύτερος σε ψήφους.






Πηγή: www.kosmoslarissa.gr (Κ.Τ.)






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια