ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Μην παραμυθιάζεσαι - Από εδώ ψωνίζουν όλες οι Ελληνίδες celebrities τις "πανάκριβες" επώνυμες τσάντες τους! (ΦΩΤΟ)

Μην παραμυθιάζεσαι - Από εδώ ψωνίζουν όλες οι Ελληνίδες celebrities τις "πανάκριβες" επώνυμες τσάντες τους! (ΦΩΤΟ)


ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΥΠΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & CELEBRITIES ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μην παραμυθιάζεσαι... Από εδώ ψωνίζουν "original μαϊμού" Louis Vuitton, Valentino, Chanel, Prada, Fendi, Ηermes κ.α. όλες οι επώνυμες και μη Ελληνίδες - Η larisacitynews.GR μιλάει με τον έμπορο που τις προμηθεύει και μας αποκαλύπτει


«Οι Ελληνίδες διάσημες και μη είναι οι καλύτερες πελάτισσές μου» ισχυρίζεται ο γνωστός Μοris, ο Τούρκος έμπορος της Κωνσταντινούπολης με το γνωστότερο ατελιέ με τις τέλειες απομιμήσεις επώνυμων τσαντών, πορτοφολιών και ζωνών των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως.

Η larisacitynews.GR βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ο γνωστός Moris με τον βοηθό του Baris μας ξενάγησαν στο ατελιέ του, όπου η κάθε γυναίκα που έχει έρωτα με τις επώνυμες τσάντες, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει τα εξωφρενικά ποσά που ζητάνε οι επώνυμοι οίκοι (2, 3 ή και 5 χιλιάδες ευρώ για μία τσάντα) θα βρει τον παράδεισο της.



Μιλώντας στην larisacitynews.GR, ο Moris μας αποκάλυψε πως το ατελιέ του στην Κωνσταντινούπολη το έχουν επισκεφθεί σχεδόν ΟΛΑ τα «πρώτα ονόματα» του ελληνικού πενταγράμμου, του θεάτρου, της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής. 

«Οι πελάτισσές μου είναι κυρίως επώνυμες κυρίες άνω των 40 ετών, οι οποίες προτιμούν τις απομιμήσεις ακριβών δερμάτινων τσαντών με υπογραφές μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Οι περισσότερες είναι τραγουδίστριες, κοσμικές, αλλά και πολιτικοί» 
μας λέει. 

Ο Τούρκος έμπορος μας αποκάλυψε και ονόματα πολλών "VIP" κυριών που τον προτιμούν, αλλά ως καλός επαγγελματίας μας απαγόρευσε την δημοσιοποίησή τους.
Εάν είχαμε την άδεια του να αναφέρουμε τα ονόματα που προμηθεύει, πιστέψτε μας θα πέφτατε από τα σύννεφα.



Όπως μας αποκάλυψε ο Moris, οι Ελληνίδες επώνυμες επιλέγουν κυρίως τα πιο γνωστά και τα πιο ακριβά κομμάτια των επώνυμων οίκων, τα οποία είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένα, ακριβώς όπως τα γνήσια ("original μαϊμού" όπως μας τα χαρακτήρισε) και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις γνωστές τσάντες-μαϊμού που κυκλοφορούν στην Ελλάδα (και πωλούνται 20-50 ευρώ) κυρίως φθηνής Κινέζικης κατασκευής και ένα έμπειρο μάτι μπορεί να τις καταλάβει αμέσως.



Όπως μας εξήγησε και στις τσάντες Τουρκικής κατασκευής αν και σαφώς ποιοτικότερες από τις Κινέζικες, υπάρχουν και εκεί ποιότητες. Οι εξαιρετικής ποιότητας, οι οποίες είναι και οι ακριβότερες σε τιμή περίπου στο 20% από τις γνήσιες, κατασκευάζονται με ακριβώς τα ίδια υλικά και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο με τις γνήσιες, στις οποίες δεν μπορεί να εντοπίσει καμία διαφορά ακόμα και το ίδιο το κατάστημα του επώνυμου οίκου εάν δεν ελέγξει τον ειδικό σειριακό αριθμό παραγωγής.


[ads-post]



Οι μάρκες που επιλέγουν συνήθως οι Ελληνίδες επώνυμες είναι οι εξής: Louis Vuitton, Chanel, Valentino, Hermes, Prada και Celine.

Ωστόσο μας ανέφερε πως οι Ελληνίδες επώνυμες, αν και εύπορες, είναι πολύ καλές στα παζάρια και αρκετά επίμονες μέχρι να πετύχουν την τιμή που θέλουν, ενώ μας αποκάλυψε και τις συνήθειες των Ελληνίδων κοσμικών κυριών. Όπως μας είπε, κυρίως τα Σαββατοκύριακα επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη και η πρώτη στάση τους πάντα είναι η τεράστια κλειστή αγορά στο Καπαλί Τσαρσί, όπου βρίσκει κανείς πολλές προσφορές σε δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.



Το κατάστημα του Moris στο Καπαλί Τσαρσί, όπως μας εξηγεί ο ίδιος, προφέρει και... εχεμύθεια, αφού διαθέτει έναν prive χώρο όπου οι επώνυμες κυρίες ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και όλες τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν.



Επίσης μας εκμυστηρεύτηκε πως ανά διαστήματα έρχεται και ο ίδιος στην Ελλάδα, κυρίως στην Αθήνα, στο Κολωνάκι και την Γλυφάδα, όπου και προμηθεύει τις VIP Ελληνίδες πελάτισσες του!

Δείτε μερικά από τα κομμάτια του στο Instagram:
https://www.instagram.com/moris_nikobags/

Οπότε κυρίες μου μην παραμυθιάζεστε... Ακόμα και οι επώνυμες κυρίες με τσάντες "original μαϊμού" κυκλοφορούν...


Εάν βρεθείτε στην Κωνσταντινούπολη τον Moris θα τον βρείτε:

Moris & Niko
Leather Bags & Accessorize
Kurkculler Sk. No 38
Kapalicarsi (Grand Bazzar)
Beyazit / Istanbul
Tel. +90 535 714 6167
Instagram: moris_nikobags

*και μην ξεχάσετε να του πείτε πως είστε από την Ελλάδα και διαβάσατε το άρθρο μας για να σας κάνει ιδιαίτερη τιμή...




Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια