ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας επισκέφθηκε η 10η ΤΟΜΥ Γιάννουλης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας επισκέφθηκε η 10η ΤΟΜΥ Γιάννουλης


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε η 10η Τ.ΟΜ.Υ Γιάννουλης στα πλαίσια της ενημέρωσης της λειτουργίας της Δομής με στόχο τη συνεργασία των κοινωνικών δομών με τις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου και έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής από τον υπεύθυνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κο Γαντζούδη Θεόδωρο και το στέλεχος κα Ραχωβίτη Χαρούλα ενώ την 10η Τ.ΟΜ.Υ Γιάννουλης εκπροσώπησαν η κοινωνική λειτουργός κα Τερζενίδου Αθηνά και η επισκέπτρια υγείας κα Μεσίρα Χαρούλα . 

Οι Τ.ΟΜ.Υ είναι ομάδες παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας . 

Μια από αυτές είναι και η 10Η Τ.ΟΜ.Υ στην περιοχή της Γιάννουλης η οποία ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους εγγεγραμμένους ανεξάρτητα της ασφαλιστικής τους ικανότητας. 

[ads-post]

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Κοινωνική Δομή η οποία παρέχει δωρεάν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 . 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια