ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η "Κατασκήνωση στην Πόλη" στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης

Η "Κατασκήνωση στην Πόλη" στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης


Οι “Ατρόμητοι” του 12ου δημοτικού σχολείου, οι Γοργόνες και οι Ναύτες του 44ου δημοτικού σχολείου Λάρισας, δροσίστηκαν στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης μαθαίνοντας βασικές αρχές της κολύμβησης με την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικών γυμναστών του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” του Δήμου Λαρισαίων. 



Λαβάνοντας υπόψιν τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών, φέτος, πέμπτη συνεχόμενη χρονιά , του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη”, οι επισκέψεις στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης, εντατικοποιήθηκαν και την επισκέπτονται πλέον καθημερινά 100 περίπου μικροί κατασκηνωτές.

[ads-post]

Οι δραστηριότητες της πισίνας είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της ¨Κατάσκηνωσης στην Πόλη” καθώς προσφέρει μέσα στο θερμό ελληνικό καλοκαίρι παιχνίδι, δροσιά, χαρά και ανεμελιά στα παιδιά.

Βουτιές, παιχνίδια με το νερό αλλά και επισημάνσεις για την ασφάλεια και τους κανόνες προσεχτικής κολύμβησης είναι οι μικρές καθημερινές “ρουτίνες” των επισκέψεων στην αγαπημένη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης που τους παρέχει εφόδια και για τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια