ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Παράταση 24ων ωρών για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση 24ων ωρών για τις φορολογικές δηλώσεις

Με απόφαση Βεσυρόπουλου, δεν θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες οι δηλώσεις Ε1 στο Taxisnet που θα μπουν στο σύστημα με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2019


Να μην αφήσει «στα κρύα του λουτρού» όσους ξεκίνησαν ήδη να συμπληρώνουν τις φορολογικές δηλώσεις τους αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών και δίνει διευκόλυνση μιας ημέρας για υποβολές χωρίς πρόστιμα των δηλώσεων Ε1 στο Taxisnet.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και εππισήμως το βράδυ της Δευτέρας, με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, δεν θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες οι δηλώσεις που θα μπουν στο σύστημα με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2019.

[ads-post]

Η απόφαση ελήφθη για λόγους αποσυμφόρησης του συστήματος Taxis. Παρότι δεν παρατηρήθηκαν σοβαρές δυσλειτουργίες και σήμερα απέμεναν λιγότερες από 150.000 δηλώσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, σκοπός της απόφασης Βεσυρόπουλου είναι να μην πληρώσουν πρόστιμα όσοι πχ πατήσουν «οριστική υποβολή» λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος υπερφόρτωσης του συστήματος σε περίπτωση ταυτόχρονης συμπλήρωσης και υποβολής δηλώσεων Ε1, Ε2 και Ε3, επετράπη η υποβολή των δηλώσεων και με αυριανή ημερομηνία.






Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια