ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2019-2020» της ΕΕΤΑΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων


Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2019-2020» της ΕΕΤΑΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων


Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2019-2020» της ΕΕΤΑΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ο Δήμος Λαρισαίων, με την  ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2019-2020» και την περίοδο ενστάσεων, από 13/7/2019 έως 17/7/2019 ενημερώνει ότι, οι ενδιαφερόμενες μητέρες που αδυνατούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την ένστασή τους  μπορούν να απευθύνονται για την εξυπηρέτησή τους, στα γραφεία  της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ’ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος, τηλ.2410-680205, 2410680215, 2410680251) τις ώρες 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Για τα αποτελέσματα οι ωφελούμενες μητέρες ενημερώνονται με τη χρήση των κωδικών TAXIS.

Υπενθυμίζουμε  ότι,  ο Δήμος Λαρισαίων προσφέρει για τους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς 1200 θέσεις voucher, για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και 4 θέσεις ειδικής αγωγής για παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών.

Οι ωφελούμενες με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και την απόκτηση voucher να απευθύνονται άμεσα στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων για τη σύναψη σύμβασης και την αυτόματη εγγραφή του παιδιού τους σε παιδικό σταθμό του Δήμου.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί σεβόμενοι την προσωπικότητα, την ηλικία και την ατομικότητα του κάθε παιδιού προσφέρουν καθημερινή φροντίδα και προσχολική αγωγή ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους με Open System, πρόγραμματα θεατρικού παιχνιδιού, μουσικές δραστηριότητες, εκμάθηση κυκλοφοριακής αγωγής με επισκέψεις στο «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής».

[ads-post]

Για την ολόπλευρη και σφαιρική νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών προγραμματίζονται Θεατρικές παραστάσεις, Καραγκιόζης, κουκλοθέατρο από επαγγελματίες του είδους, για την κοινωνική και πνευματική τους ανάπτυξη πραγματοποιούνται εκδρομές, επισκέψεις σε διάφορους χώρους, μουσεία της πόλης μας, Αστεροσκοπείο.

Για την υγιή σωματική ανάπτυξη των παιδιών, οργανώνονται αθλητικές δραστηριότητες στον Ιππικό Όμιλο και μαθήματα κολύμβησης.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου συνεργάζονται με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς για τις Σχολές Γονέων, καθώς και με τα Δημόσια ΙΕΚ-ΙΕΚ ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ

Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς γίνεται  ιατρική παρακολούθηση από παιδιάτρους και οδοντιατρικός έλεγχος σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο.

Τηρείται ισορροπημένη ημερήσια διατροφή με παρασκευή  φαγητού στα σύγχρονα κεντρικά μαγειρεία του Δήμου, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, σε συνεργασία με το τμήμα επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προγράμματα φαγητού σύμφωνα με το ΦΕΚ 3758/Τ. Β΄/ 2017.

Τα ολοκληρωμένα οριστικά αποτελέσματα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο  του Αυγούστου.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια