ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Πρόωρη μαλάκυνση έπαθε ο Κωστάκης Καραμανλής; Ξέχασε και Μακεδονία και συλλαλητήρια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πρόωρη μαλάκυνση έπαθε ο Κωστάκης Καραμανλής; Ξέχασε και Μακεδονία και συλλαλητήρια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπει ένα νέο άνθρωπο, μόλις 43 ετών όπως ο brand new Κώστας Καραμανλής (όχι ο μύστης του playstation), να χτυπιέται έτσι από τη μοίρα. Η μαλάκυνση είναι εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφαλικού ιστού, η οποία παρουσιάζεται στην τρίτη ηλικία και οφείλεται είτε σε αγγειακά προβλήματα που νεκρώνουν περιοχές του εγκεφάλου είτε σε άλλα αίτια (copy paste wikipedia). Φαίνεται όμως ότι υπάρχει κίνδυνος και σε νεαρότερες ηλικίες.

Και ο σχετικά νέος βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φαίνεται πώς έπεσε θύμα αφού άρχισε ήδη να τα χάνει

[ads-post]

Συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και σε μια συζήτηση σχετικά με την κωλοτούμπα βελούδινη στροφή της Νέας Δημοκρατίας για την Συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε ότι «Δεν φορέσαμε ποτέ τη στολή του Μακεδονομάχου»!!! Να και το απόσπασμα:




Μετά από αυτό το σοκ ενεργοποιήθηκαν τα ανθρωπιστικά αντανακλαστικά μας και κάναμε ένα γρήγορο σερφάρισμα ώστε να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη του υπουργού με την ελπίδα να βάλουμε ένα λιθαράκι στην μεγάλη μάχη που έχει να δώσει ενάντια στην σπάνια για την ηλικία του ασθένεια:









Πηγή: libertin.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια