ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Πυρκαγιά σε βιομηχανία με σκραπ στο Βόλο – Προειδοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες

Πυρκαγιά σε βιομηχανία με σκραπ στο Βόλο – Προειδοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες


Λόγω της φωτιάς καίγεται σκραπ και υπάρχει έντονος καπνός – Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης


Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στον Βόλο, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε χθες στη βιομηχανία SOVEL. 

Στο σημείο βρίσκονται 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες. Πηγές από την πυροσβεστική επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς, ωστόσο η κατάσβεσή της χρειάζεται χρόνο λόγω των υλικών που καίγονται. 

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η φωτιά ξέσπασε σε αύλειο χώρο της βιομηχανίας SOVEL αργά το απόγευμα και καίγεται σκραπ, με αποτέλεσμα την ύπαρξη έντονου καπνού. 

[ads-post]

Σύσταση προς τις ευπαθείς ομάδες απηύθυνε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου, Γιώργος Πράττος, που εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας: «Από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και μετά από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενημερώνονται οι πολίτες του Βόλου και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς στην πόλη του Βόλου τις επόμενες ώρες αναμένεται πυκνό σύννεφο καπνού λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στη βιομηχανία SOVEL του Αλμυρού». 

Στην ατμόσφαιρα, προσθέτει η ανακοίνωση, είναι έντονη η οσμή του καμένου και λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί με την μεταφορά του καπνού. Για ό,τι νεότερο θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την υπηρεσία μας.





Πηγή: www.protothema.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια