ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Στην Il Giornale ο Δήμος Τρικκαίων και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Στην Il Giornale ο Δήμος Τρικκαίων και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα


Νέα προβολή στη Ιταλία με ρεπορτάζ για το πρόγραμμα ELVITEN και τις τεχνολογικές δυνατότητες σε θέματα αυτοκίνησης 


Μια ακόμη αναφορά για τα Τρίκαλα, σε σημαντικό μέσο ενημέρωσης της Ιταλίας, την Il Giornale. Η επίσκεψη πλήθους Ιταλών δημοσιογράφων στις αρχές Μαΐου στον Δήμο Τρικκαίων (στα εγκαίνια του κόμβου καινοτομίας GiSeMi), οδήγησε σε «ανακάλυψη» της πόλης από τους γείτονες και σε, έκτοτε, συνεχή δημοσιεύματα. Με τη φροντίδα της κ. Ελένης Σαρηκώστα, συμβούλου τουριστικού μάρκετινγκ και Destination Manager (γραφείο Viaggioxte - Grecia su Misura), προηγήθηκε η προβολή στην ιστοσελίδα quotidiano.net, με πλήθος αναφορών για την πόλη και τις δυνατότητές της. 



Ακολούθησε, πριν λίγες ημέρες, μια πιο ειδική ταξιδιωτική αναφορά για την πόλη, με ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα του προγράμματος ELVITEN. 

Ο κ. Μαουρίτσιο Τόμα (Maurizio Toma), ειδικός σε θέματα αυτοκίνησης και πρώην στέλεχος επιχειρήσεων αυτόνομης οδήγησης, αναφέρθηκε στα ηλεκτροκίνητα οχήματα εκτενώς, στην ιστοσελίδα της μεγάλης ιταλικής εφημερίδας Ιl Giornale. 



Συγκεκριμένα, με ειδικό βίντεο στο πλαίσιο ταξιδιωτικής επίσκεψης από Χαλκδικής μέσω Τρικάλων και Μετεώρων προς Ηγουμενίτσα, ο κ. Τόμα εξήγησε στη διεύθυνση motori.ilgiornale.it τα όσα σχετίζονται με το πρόγραμμα και τη θέση των Τρικάλων στην επαφή με την τεχνολογία και την αυτοκίνηση. 

[ads-post]

Σε συνέντευξή του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε στα ειδικότερα θέματα για την κινητικότητα, την αυτοκίνηση, τα προγράμματα που ξεκίνησαν με το "παγκόσμιο" Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό (ALVITEN, AVINT, Cities4People) και το ποδήλατο. 



Μετά και από βόλτα στην πόλη με τα οχήματα αυτά (που είναι διαθέσιμα και σε κάθε επισκέπτη και τρικαλινό), οι εντυπώσεις ήταν άριστες, σε συνδυασμό με μια βόλτα δίπλα από τον Ληθαίο ποταμό, τα ποδήλατα και τις γενικότερες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων.









Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια