ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου 35χρονος Βολιώτης που έσπασε 13 καθρέφτες αυτοκινήτων!

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου 35χρονος Βολιώτης που έσπασε 13 καθρέφτες αυτοκινήτων!


Ήταν μεθυσμένος

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου σε δίκη που θα οριστεί από τον εισαγγελέα, θα καθίσει ο 35χρονος Βολιώτης, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ήταν μεθυσμένος έσπασε τους καθρέφτες 13 σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Ο δράστης, που είναι σερβιτόρος στο επάγγελμα, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, έπαθε αμόκ και ξέσπασε στα αυτοκίνητα, καθώς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για ψυχική ασθένεια και εκτιμάται ότι προέβη στην πράξη του λόγω παρενέργειας σε συνδυασμό και με ποτά που είχε καταναλώσει.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για τη ζημιά που προκάλεσε.

[ads-post]

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του επτά ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του, όπου είχε πέσει για ύπνο και μάλιστα δεν θυμόταν ότι είχε κάνει ζημιά στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα που ισχύει από τις αρχές του μήνα, η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί σε περίπτωση που καταδικαστεί είναι ελαφρύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη διάταξη του προηγούμενου και φτάνει το ανώτερο τα δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή.





Πηγή: www.magnesianews.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια