ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Συναυλία στην Καλλιπεύκη

Συναυλία στην Καλλιπεύκη


Μουσική συναυλία με μουσική pop - rock τραγούδια, οργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών "Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ", το Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 και στις 9 η ώρα το βράδυ, στο υπέροχο δάσος της Πατωμένης, στην Καλλιπεύκη. 

Η συναυλία, είναι μέρος του δωδεκαημέρου των εκδηλώσεων, που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος, για τα 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Ιδρύθηκε, το 1979, από κάποιους φωτισμένους καλλιπευκιώτες της εποχής και από τότε μέχρι σήμερα, έχει πλούσιο πολιτιστικό, κοινωνικό, εκδοτικό έργο. 

Οι "ΕΝΑΛΛΑΞ" είναι ένα pop - rock συγκρότημα. Δημιουργήθηκε το 2010 και τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Εναλλάξ", το καλοκαίρι του 2018 το single "Τελευταία φορά". Μετράνε πολλές εμφανίσεις με αξιόλογους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως: Μπάμπης Στόκας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης, Υπόγεια Ρεύματα, Εκείνος και εκείνος, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Μαργαρίτης, De facto, Magic de spell, Μωρά στη φωτιά και πολλοί άλλοι ακόμη. 

[ads-post]

Το γκρουπ αποτελείται από τους: 
  • Λευτέρη Βουλγαράκη, Φωνή, κιθάρα 
  • Άγγελο Μιχαήλ, Τύμπανα 
  • Γιάννη Πανταζοπουλο, Ηλ.κιθάρα 
  • Ευάγγελο Ηλιάδη: Μπάσο. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη! 

Καλούνται όλες και όλοι φίλες και φίλοι της Καλλιπεύκης, της συγκεκριμένης μουσικής αλλά και της δροσιάς, να παραβρεθούν. Να θυμίσουμε εδώ, δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, πριν από λίγες μέρες με τίτλο: Υπάρχει ένα χωριό στο νομό Λάρισας που δεν έχει ποτέ καύσωνα! Και φυσικά αυτό είναι η Καλλιπεύκη. 

Σημειώνεται, πως θα υπάρχει δυνατότητα για πρόχειρο φαγητό και κρύα αναψυκτικά, ποτά.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια