ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

«The Masked Singer»: Η αντεπίθεση του ΣΚΑΪ με νέο talent show

«The Masked Singer»: Η αντεπίθεση του ΣΚΑΪ με νέο talent show


Μετά το διαζύγιο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, το κανάλι του Νέου Φαλήρου έψαξε και βρήκε το νέο μουσικό σόου που θα αντικαταστήσει το «The Voice»


Ηταν θέμα χρόνου να βρεθεί το πρόγραμμα που θα κάλυπτε το κενό που αφήνει πίσω του το μοναδικό επιτυχημένο πρόγραμμα του Τούρκου παραγωγού ο οποίος αποχώρησε και επίσημα από τον ΣΚΑΪ, το “Voice”. Ενα από τα δημοφιλέστερα μουσικά σόου παγκοσμίως με εξαιρετική πορεία στην Αμερική και στη Γερμανία είναι το «The Masked Singer» του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε ο σταθμός του Φαλήρου και το μόνο που απομένει είναι να κλείσουν τα ονόματα που θα λάβουν μέρος.

Για την παρουσίαση αν και αρχικά έγινε μία κρούση στον Σάκη Τανιμανίδη, φαίνεται πως η συζήτηση δεν προχώρησε καθώς υπήρχε μεγάλη απόκλιση στα οικονομικά. Ετσι οι συζητήσεις γίνονται πλέον με τη Δέσποινα Βανδή ενώ και οι Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας είναι δύο πρόσωπα τα οποία το κανάλι θέλει να εντάξει στο νέο σόου σε περίπτωση που το “Voice” δε συνεχίσει την πορεία του σε κάποιο άλλο ιδιωτικό κανάλι, δηλαδή τον ΑΝΤ1 ή το Open…

[ads-post]

Το νέο σόου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και πολύ διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε παρακολουθήσει καθώς οι διάσημοι ερμηνευτές που συμμετέχουν, μεταμφιέζονται και κανείς από τους κριτές ή το κοινό δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει, παρά μόνο να τους ακούσει. Τα στελέχη του σταθμού του Νέου Φαλήρου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να στελεχώσουν το απαιτητικό project και είναι θέμα χρόνου να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.






Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια