ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

6 αποτελεσματικοί τρόποι για να πλησιάσεις αυτόν που σου αρέσει!

6 αποτελεσματικοί τρόποι για να πλησιάσεις αυτόν που σου αρέσει!

Μάθε πως να τον προσεγγίσεις σωστά!


Σε πιάνει ταχυκαρδία και άγχος κάθε φορά που σκέφτεσαι να τον προσεγγίσεις; Αυτοί είναι οι 6 αποτελεσματικότεροι τρόποι για να πλησιάσεις εκείνον που σου αρέσει!

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, διότι όσο κι αν λέμε τους άντρες «κυνηγούς», αν δεν τους δώσεις ένα σημάδι, δε θα μυρίσουν και τα νύχια τους!

[ads-post]

Ακολούθησε τα ακόλουθα βήματα:

1.Οπτική επαφή

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης σου, λένε, και μπορούν να στείλουν τόσα μηνύματα, όσο όλο το σώμα μαζί! Βέβαια επειδή όσον αφορά το βλέμμα οι άντρες είναι στις αρχές λίγο ντουβάρια, έρευνες λένε ότι πρέπει να πιάσουν το (έντονο) βλέμμα σου τουλάχιστον τρεις φορές για να καταλάβουν ότι ενδιαφέρεσαι. Εσύ μη μασάς, όμως. Ξεκίνα από αυτό, και φυσικά μην τον κοιτάς σαν ξερολούκουμο, αλλά σαν κάποια που ξέρει τι θέλει και είναι στην πορεία για να το αποκτήσει.

2.Χαμογέλα χωρίς υπερβολές

Ναι, μη σκάσεις στα γέλια όμως. Ένα χαμόγελο απλό και γοητευτικό, αλλά κυρίως αυθεντικό θα του κλέψει την καρδιά. Συνδύασε το με το βλέμμα και φυσικά χωρίς να τον καρφώνεις ούτε να χαμογελάς όλη την ώρα γιατί θα καταντήσει σπαστικό. Ανά τακτά διαστήματα κοίταζε τον και μόλις πιάσει το βλέμμα σου χαμογέλασέ του. Τόσο απλό. Όλοι οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες που συνδυάζουν το κεφάτο και το σέξι στοιχείο.

3.Έχε την κάλυψη της παρέας σου

Η αλήθεια είναι ότι καρφώνεσαι λιγότερο όταν περιτριγυρίζεσαι από την παρέα σου. Πολλά άτομα μαζί κάνουν την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή και σίγουρα όταν δεν ξέρεις τι να πεις υπάρχει λύση. Εκτός αυτού όμως, η παρέα αποτελείται συνήθως από άτομα που ξέρεις καλά, ή που έστω δεν έχεις πρόβλημα να είσαι ο εαυτός σου μαζί τους. Έτσι, θα εξισορροπήσεις το οποιοδήποτε μπλοκάρισμα που νιώθεις εφόσον βλέπεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

4.Βρες κάτι κοινό

Συνήθως ξεκινάμε από τον τρόπο που γνωρίζεσαι με κάποιον, γιατί το γεγονός ότι γνωριστήκατε σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχετε τουλάχιστον έναν κοινό γνωστό. Μπορείτε να ξεκινήσετε συζήτηση από αυτό και όσο συζητάτε φρόντισε να προσαρμόσεις τη συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλάβεις πόσα κοινά έχει με σένα. Μην προσποιηθείς όμως πως σε ενδιαφέρει ένα θέμα που στην πραγματικότητα δε σε αγγίζει. Όσο πιο γοητευτική δείχνεις όταν μιλάς για κάτι που σου αρέσει, τόσο πιο «δήθεν» και ύποπτη φαίνεσαι όταν υποκρίνεσαι.

5.Μη δείξεις απελπισμένη

Οτιδήποτε κι αν κάνεις, μην είσαι υπερβολική και μην πέσεις με τα μούτρα. Δεν βρήκες δα και τον τελευταίο άντρα στη γη! Κράτα το επίπεδό σου και δείξε το ενδιαφέρον σου με τρόπο που δεν ξενερώνει, γιατί σε κανέναν άντρα δεν αρέσει αυτό. Δείξε σίγουρη για τον εαυτό σου και πως δεν εξαρτάσαι από τη δική του προσέγγιση. Αν δείξεις από την αρχή ότι δεν έχεις μάτια για άλλον, δεν θα του δώσεις την ευκαιρία να σε προσεγγίσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

6.Να είσαι ο εαυτός σου

Μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε καταβάλει και σίγουρα μην υιοθετήσεις κάποιον συγκεκριμένο «ρόλο» για να τον κατακτήσεις! Αν υποθέσουμε ότι τελικά δημιουργείτε σχέση, θα πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις θέατρο και να μην αποκαλύψεις ποια είσαι στα αλήθεια αν θες να τον κρατήσεις. Το ψεύτικο αργά ή γρήγορα φαίνεται. Και στην τελική, τι αξία θα έχει αν κατακτήσεις κάποιον με τρόπο που δε σε εκφράζει. Για κανέναν δεν αξίζει να αλλάξεις, άρα να είσαι απλώς ο (καλύτερος) εαυτός σου!


Μπορεί τώρα να σου φαίνονται βουνό, στην πράξη όμως δεν είναι τόσο δύσκολο! Just do it που λέμε και στο χωριό μου(!) και θα σου βγει. Ακόμα κι αν τελικά ο τύπος δεν ανταποδίδει το ενδιαφέρον, είναι απλώς ένας άντρας και υπάρχουν τόσοι άλλοι τριγύρω! Σημασία έχει να δρας με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και το δικό σου, προσωπικό στυλ!





Πηγή: www.youweekly.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια