ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ακυρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ με την Λαμία μετά από εμπρηστική δήλωση Κούγια

Ακυρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ με την Λαμία μετά από εμπρηστική δήλωση Κούγια


Την ακύρωση του φιλικού ματς με την Λαμία ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από την προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα περί διαφωνιών του με τον Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε την απορία του με τις δηλώσεις Φέστα και τόνισε ότι μοναδική τους διαφωνία ήταν στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία και στην ήττα των Λαρισαίων, όπου είχε τις ενστάσεις του για την μη χρησιμοποίηση ορισμένων παικτών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Λόγω των δηλώσεων του κ. Κούγια για τα υπερβολικά – χαριστικά συμβόλαια, για καθαρά εκλογικούς λόγους της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ, για τις ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαια με την ελεύθερη αγορά, μας ανακοινώθηκε ότι με προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά (όπως ο οπλαρχηγός της Επαναστάσεως) ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι της τοπικής ομάδος με την ομάδα μας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 και ώρα 20:30 στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, το οποίο χρησιμοποιεί η Λαμία δωρεάν και μόνο με τα έξοδα συντηρήσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Στεναχωρούμεθα που χαλάει ο αγωνιστικός προγραμματισμός μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντίπαλο για την Κυριακή και ευχόμεθα στη Λαμία να βρει κι αυτήν έναν αντίπαλο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, ας παίξει με την ΑΕΚ, με ή χωρίς τον Ντέλετιτς.

[ads-post]

Ο Αλέξης Κούγιας στην προσωπική του δήλωση είχε αναφέρει αναλυτικά:

Πληροφορήθηκα για το περιεχόμενο της δηλώσεως του Ατρομήτου και θέλω να δηλώσω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα αυτούς που γράφουν αυτές τις ανακοινώσεις, εκθέτουν τον φίλο μου Γιώργο Σπανό, εκθέτουν τον ίδιο τον Ατρόμητο και έχουν ένα μόνο θετικό αποτέλεσμα, κάνουν τον κόσμο να γελάει.

Τι σχέση έχει η νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις δύο νίκες του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου εκτός έδρας, με τις οποίες σώθηκε ο ΟΦΗ και υποβιβάσθηκαν τα Γιάννενα;

Υπονοεί αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις ότι η ΑΕΛ κέρδισε γιατί της χαρίστηκε η ΑΕΚ;

Δεν γνωρίζουν ότι εάν εγώ με τον Μελισσανίδη βρεθούμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο χωρίς τους μπράβους του, ένας θα βγει ζωντανός, μετά τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου και μετά τα όσα έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει στην ομάδα μου;

Μήπως δεν έχουν διαβάσει ότι μάζεψε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και τους ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα μας ρίξει οπωσδήποτε και ότι τους νικήσαμε γιατί η μπάλα είναι π…… ;

Και μια προσωπική συμβουλή προς τον Ατρόμητο και τους ανθρώπους του: Όταν αναφέρονται σε μένα να μετράνε τουλάχιστον μέχρι το χίλια πριν πουν κάτι, και για τα παλιά αλλά και για το μέλλον και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια