ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δημιουργούνται αντιδημαρχίες Ψηφιακής Πολιτικής και Καθημερινότητας στη Λαρισα



Στη συγχώνευση αρμοδιοτήτων, προκειμένου να αναδειχθούν – μεταξύ άλλων – και οι προτεραιότητες της νέας περιόδου προχωρά ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης επιλέγοντας τους άμεσους συνεργάτες του, κατά τη νέα θητεία. 


Η πρώτη συνεδρίαση, πανηγυρικού χαρακτήρα, του Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου και μέχρι τότε ο κ. Καλογιάννης θα πρέπει να έχει ορίσει τους νέους αντιδημάρχους. Ήδη την πόρτα του δημάρχου χτυπούν σύμβουλοι δηλώνοντας την επιθυμία τους «να προσφέρουν» από διάφορες θέσεις.

[ads-post]

Οι πληροφορίες θέλουν τη θεσμοθέτηση δύο νέων αντιδημαρχιών, της Ψηφιακής Πολιτικής και της Καθημερινότητας η ανακοίνωση των οποίων πιθανόν να συνοδευτεί και από συγχωνεύσεις σε άλλα χαρτοφυλάκια όπως είναι το Πράσινο με την Καθαριότητα και την Πολεοδομίας με την Τεχνικών Έργων.


Σήμερα υφίστανται οι αντιδημαρχίες: Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Καθαριότητας - Αστικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής,  Πρασίνου - Αμαξοστασίου - Πολιτικής Προστασίας, Λεσχών - Πολιτισμού -Βιβλιοθηκών.


Υπάρχουν επίσης οκτώ θέσεις εντεταλμένων συμβούλων κάποιες εκ των οποίων είναι έμμισθες.







Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια