ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Όσο κι αν έψαξε ο Τζανακούλης δεν την βρήκε την έδρα του

Όσο κι αν έψαξε ο Τζανακούλης δεν την βρήκε την έδρα του


Έλαβε τέλος το σήριαλ για ανακατατάξεις εκλογικών εδρών στο νομό Λάρισας, κυρίως στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση ψήφων που είχε ζητήσει ο α΄επιλαχών στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και πρώην δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης, χωρίς να προκύψει κάποιο ζήτημα με την ορθότητα της διαδικασίας το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Έτσι δεν προκύπτει θέμα εκλογής και 4ου βουλευτή από τη ΝΔ ή πρόβλημα με την εκλογή της Στ. Μπίζιου με την οποία έχει διαφορά 785 ψήφων, με τον Κ. Τζανακούλη να δηλώνει στην «Ελευθερία» ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να καταθέσει ένσταση και πως η επανακαταμέτρηση αποσκοπούσε στην εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων για το ...πώς κινήθηκε η εκλογική βάση της ΝΔ. 

[ads-post]

“Εμείς είδαμε και επιβεβαιώθηκαν αυτά που ακούγονται ένθεν κακείθεν. Μας φτάνει αυτό, όλα τ΄ άλλα δεν μας αφορούν. Δεν μίλησε κανένας που πιθανόν να είχε έννομο συμφέρον, αν και ανησύχησαν και μίλησαν αυτοί που για λόγους δεοντολογίας δεν θα έπρεπε. Η κοινωνία είναι μικρή και γνωριζόμαστε καλά. Εγώ δύο κατηγορίες ανθρώπων δεν μπορώ να παλέψω, τους αχάριστους και τους συκοφάντες και ειδικά τους συστηματικούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.






Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Γιώργος Ρούστας)







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια