ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Η Λάουρα Νάργες φοράει το ροζ μαγιό της και μας δείχενι το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα! (ΦΩΤΟ)

Η Λάουρα Νάργες φοράει το ροζ μαγιό της και μας δείχενι το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα! (ΦΩΤΟ)


Η Λάουρα Νάργες φόρεσε το ροζ κολλητό μαγιό της και μας έδειξε το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η γλυκιά παρουσιάστρια που πριν από λίγες έκλεισε τα 29 και το γιόρτασε με τις φίλες της, φαίνεται να συνεχίζει να διασκεδάζει!

Έχουμε δει την Λάουρα και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με κάποια παραπάνω κιλάκια, αλλά την έχουμε δει και στα πολύ αδύνατα της.

Η όμορφη Λάουρα όμως έτσι ακομπλεξάριστη όπως είναι φόρεσε το ροζ μαγιουδάκι της και δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς ρετους και φίλτρα γιατί νιώθει καλά με τον εαυτό της, όπως κι αν το βλέπουν οι άλλοι!

[ads-post]

Συγκεκριμένα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα:

«Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα , να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ»,

Δείτε την σχετική φωτογραφία:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Celebrating my 29. bday for 2 days in a row like 👊🏻 • Στην τελευταία χρονιά των 20ies μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει ✅ να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα ✅ να λέω ph@k bodyshamers και στο caption μου🤘🏻✅ Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ! 🖤 _____________________________________________________________ #29 #0808 #birthdaygirl #afterparty #goldenhour #iloveyou
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις





Πηγή: www.youweekly.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια