ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με μία από τις δέκα exclusive Dior τσάντες των $35.000 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με μία από τις δέκα exclusive Dior τσάντες των $35.000 (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Και την συνδύασε με το πιο casual outfit

Λίγοι -εάν όχι ελάχιστοι- είναι εκείνοι που μπορούν να πουν πως έχουν στη συλλογή τους περισσότερες τσάντες από την Kim Kardashian. Έχοντας στην κατοχή της αρκετές Hermès Birkins, limited edition κομμάτια από τη Chanel και τσάντες διαφόρων ειδών και μεγεθών από κάθε λογής διάσημο σχεδιαστή, η Kim θεωρείται πραγματικός connoisseur σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ. Μπορεί η συλλογή της να είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακή, ωστόσο δεν σταματά να ψάχνει για την επόμενη statement τσάντα της, εκείνη που θα κάνει ακόμα περισσότερα φλας φωτογράφων να στραφούν πάνω της.




Το τελευταίο της απόκτημα είναι η μεταλλική Dior saddlebag, την οποία πρωτοείδαμε στην επίδειξη μόδας του οίκου για την ανδρική του συλλογή το Νοέμβριο του 2018. Η μεταλλική τσάντα με τις ανάγλυφες λεπτομέρειες ήταν μέρος της συνεργασίας του με τον εκκεντρικό Ιάπωνα καλλιτέχνη Hajime Sorayama.




Μόνο 10 κομμάτια από το συγκεκριμένο σχέδιο υπάρχουν στον κόσμο και ναι το ένα από αυτά το έχει η Kim!

[ads-post]

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε κατά τη διάρκεια χαλαρής βόλτας της στο Μαλιμπού την περασμένη εβδομάδα, όπου φορούσε ένα λιλά T-shirt φόρεμα, λευκά dad sneakers, μαύρα γυαλιά ηλίου και την ultra exclusive νέα τσάντα της των $35.000! Μόνο η Kim θα μπορούσε να κάνει μια τόσο ακριβή τσάντα να δείχνει τόσο casual!






Πηγή: www.marieclaire.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια