ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

"Μουσειοσκευή" (art express), το βαλιτσάκι που πάει παντού

"Μουσειοσκευή" (art express), το βαλιτσάκι που πάει παντού


Μια μικρή συλλογή (αντίγραφα) από αντιπροσωπευτικά έργα της μεγάλης συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, έφτασε και στην Καλλιπεύκη. 

Ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, που στόχο έχει να τα φέρει σε επαφή με τις εικαστικές τέχνες και φαίνεται πως τα κατάφερε! 



Τη "Μουσειοσκευή", έφερε στην Καλλιπεύκη, η Βούλα Παπαδόντα, φιλόλογος, που αυτή την εποχή εργάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. 

[ads-post]

Το πρόγραμμα, το παρακολούθησαν αρκετά παιδιά και κάποια μικρότερα με τους γονείς τους. Έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον και συμμετείχαν "δημιουργώντας" τους δικούς τους πίνακες. 

Χάρηκαν δε ιδιαίτερα, όταν με το τέλος του προγράμματος, έλαβαν, ως δωράκι, ένα σελιδοδείκτη και μια κάρτα του Μουσείου. 



Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα για τη συνεργασία και τη Βούλα Παπαδόντα, για την - ακόμη μια φορά - εθελοντική προσφορά της. Στην όλη εκπαιδευτική διαδικασία, σημαντική ήταν και η βοήθεια της Χριστίνας Παπαϊωάννου, γραφίστριας, με μεταπτυχιακό της Σχολή Καλών Τεχνών, η οποία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη απασχολεί τα παιδιά 5 ως 10 ετών.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια