ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Μεγάλη επιτυχία για το Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού στη Λάρισα και στις παραστάσεις και στη νυχτερινή τους έξοδο! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία για το Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού στη Λάρισα και στις παραστάσεις και στη νυχτερινή τους έξοδο! (ΦΩΤΟ)


Στη Λάρισα βρέθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου και η Στέλλα Ρουσάκη για την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» η οποία «έσπασε» ταμεία σε δύο Sold Out παραστάσεις με το Κηποθέατρο Αλκαζάρ να είναι ασφυκτικά γεμάτο από Λαρισαίους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την τεράστια εμπορική επιτυχία.

Μετά το τέλος της παράστασης της Τετάρτης o Νίκος Μουτσινάς πήρε τις "γυναίκες του" και διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο απόλυτο σημείο διασκέδασης της Λάρισας, στο Popeye Summer Dreams, όπου τα «έσπασαν» μέχρι το πρωί.

[ads-post]

Οι θαμώνες που βρισκόταν εκεί φωτογραφιζόταν και έβγαζαν selfies με τους ηθοποιούς ενώ η Ματίνα Νικολάου πήγε στον DJ του μαγαζιού και πήρε για λίγο την θέση του, κάνοντας το δικό της πρόγραμμα στα decks.

Την "νυχτερινή" παράσταση όμως έκλεψε η Μαρία Σολωμού η οποία ανέβηκε στα decks και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ παρέα με τον DJ.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά...











ΦΩΤΟ από την σελίδα του Popeye Summer Dreams στο facebook


Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια