ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Με 1-0 νίκησε η ΑΕΛ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με 1-0 νίκησε η ΑΕΛ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ένα πολύ δυνατό φιλικό διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (7/8) στα Ιωάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΣ χάρις σε τέρμα του Ζίβκοβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και δοκάρι λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το φιλικό αυτό ήταν το πρώτο για τους Λαρισαίους μετά το Καρπενήσι καθώς θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε εκείνο με την Λαμία με απόφαση της στερεοελλαδίτικης ομάδας.

Από την άλλη ο ΠΑΣ έχασε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά, εν’ όψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2 και με τον στόχο της άμεσης επανόδου στη κατηγορία των μεγάλων.

Λίγοι φίλαθλοι στο γήπεδο, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια να δίνει το παρών από πλευράς ΑΕΛ, εν αντιθέσει με τον ομόλογο του στον ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη που δεν βρέθηκε στο «Ζωσιμάδες».

[ads-post]

Στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχαμε και coolingbreakστα μισά, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Καρτάλη (26’), Νικολιά (28’) πριν το δοκάρι της ΑΕΛ στο 41’ με το φαλτσαριστό σουτ του Ζίζιτς από τον άξονα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα, σε συνάρτηση με τις πολλές αλλαγές, έπεσε, όμως η ΑΕΛ βρήκε τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα με ένα πολύ ωραίο γκολ. Ήταν το 56’ όταν ο Ζίβκοβιτς με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη που ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιούλης, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης.

Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Λέο, Ράντοβατς, Λιάσος, Πήλιος, Γώγος, Ζώγκος, Παπαδόπουλος, Γροσδάνης, Βασιλάκης. 

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Νταουντά Αμπιόλα, Μπούστος, Νούνιτς.

Επαιξαν και οι: Γιάκος, Μόρας, Ρίστιτς, Μπέρτος, Γκόλιας, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Χαλάτσης, Φιλίποβιτς.





Πηγή: www.a-sports.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια