ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πενθήμερο γλέντι με πυροβολισμούς και μουσική στη διαπασών στη Λάρισα

Πενθήμερο γλέντι με πυροβολισμούς και μουσική στη διαπασών στη Λάρισα


Πενθήμερο γλέντι με πυροβολισμούς και μουσική στη διαπασών βιώνουν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα. Ρύπανση, ηχορύπανση και αδιαφορία αναφέρουν οι αγανακτισμένοι μόνιμοι κάτοικοι. Όλα ξεκίνησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου για τον εορτασμό της ημέρας και συνεχίζονταν μέχρι και χθες Δευτέρα 19 Αυγούστου εξαιτίας γάμων που τελέστηκαν.

Ο λόγος για ακόμα μια φορά για την περιοχή «νταμάρια» όπου μερίδα Ρομά συμμετέχει σε γλέντι εδώ και πέντε μέρες. Η μουσική έχει ξεκινήσει από το πρωί του Δεκαπενταύγουστου και δεν έχει κλείσει ποτέ. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η μουσική το περασμένο Σάββατο ακούγονταν μέχρι το κέντρο της πόλης.

Συνεχείς είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις των κατοίκων στην Αστυνομία προκειμένου να επιβάλει την τάξη. Όπως δηλώνουν στο 6 Days η αστυνομία ανταποκρίνεται αλλά μόλις αποχωρεί από την περιοχή η μουσική ανοίγει και πάλι.

Τρομακτική ήταν η κατάσταση το πρωί της Κυριακής. Συμμετέχοντες σε γλέντι γάμου που πραγματοποιούνταν σε κάθετο δρόμο της οδού Δημοσθένους επιδόθηκαν σε πυροβολισμούς. Οι κάτοικοι ανησυχώντας για τη σωματική τους ακεραιότητα κάλεσαν για ακόμα για φορά την Άμεση Δράση. Το απόγευμα ομάδα νεαρών προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πετώντας πέτρες.

Η οδός Δημοσθένους είναι σχεδόν κλειστή εξαιτίας των πολλών σταθμευμένων οχημάτων και των ιδιοκτητών τους που κοιμούνται μέσα σε αυτά. Όσο για την ανάγκη τους; Αυτή γίνεται στον δρόμο. Η συμβολή των οδών Δημοσθένους και Γοργίας έχει μετατραπεί σε δημόσιο ουρητήριο.

[ads-post]

Νέα Σμύρνη : Αγανάκτηση των κατοίκων

Υπενθυμίζεται ότι το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας από τις 8 το βράδυ και μετά δεν περνά μέσα από τη συνοικία εξαιτίας επίθεσης με πέτρες που έχει δεχτεί στο παρελθόν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εταιρίες κούριερ και τους διανομείς φαγητού που αρνούνται να πάνε στη Νέα Σμύρνη. Αποτέλεσμα είναι να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες και η συνοικία να έχει χαρακτηριστεί απαγορευμένη περιοχή για πολλούς.

Αγανακτισμένοι και άυπνοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την παρέμβαση της Αστυνομίας και της δημοτικής αρχής. Οι εκκλήσεις για παρέμβαση είναι συνεχείς. Μάλιστα αναφέρουν ότι «ο Δήμος Λαρισαίων γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα μιας και αντιδήμαρχος είναι κάτοικος της Νέας Σμύρνης, αλλά και στις προηγούμενες εκλογές εκπρόσωπος των Ρομά ήταν στο ψηφοδέλτιο του κ. Καλογιάννη».





Πηγή: 6days.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια