ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Αγωγή ΜΑΜΟΥΘ της Μίνας Αρναούτη κατά του Sin Boy για το «πόρνη» στο Instagram!

Αγωγή ΜΑΜΟΥΘ της Μίνας Αρναούτη κατά του Sin Boy για το «πόρνη» στο Instagram!


Άρχισαν τα όργανα για τον Αλβανό ράπερ-τάπερ Sin Boy! Πρώτη η Μίνα Αρναούτη κινείται δικαστικά εναντίον του με αγωγή για τα αισχρά σχόλια του ράπερ στο instagram σχετικά με το τροχαίο ατύχημα του Παντελή Παντελίδη που στάθηκε αιτία να χάσει την ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής…

Η ίδια επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά: «Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόpvn;» δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει:

[ads-post]

«Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια» αναφέρει φανερώς ενοχλημένη η Μίνα Αρναούτη.






Πηγή: psaxtiri.eu







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια