ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Λαρισαίων: "Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης ο Λαρισαίος που απεικονίζεται - Γνωστός στις υπηρεσίες του Δήμου"

Δήμος Λαρισαίων: "Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης ο Λαρισαίος που απεικονίζεται - Γνωστός στις υπηρεσίες του Δήμου"


Την απάντησή του στα δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την περίπτωση Λαρισαίου που απεικονίζεται σε φωτογραφία να έχει ξαπλώσει δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε περιοχή της πόλης, έδωσε με ανάρτηση στο facebook o τομέας των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.


Στην ανάρτηση αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

«Κοινωνικές υπηρεσίες Δήμου Λαρισαίων: Ο συμπολίτης δεν αντιμετωπίζει πρόβληματα επιβίωσης, στέγης ή σίτισης

Σχετικά με δημοσιεύματά και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την περίπτωση συμπολίτη που απεικονίζεται σε φωτογραφία να έχει ξαπλώσει δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε περιοχή της πόλης της Λάρισας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μετά τις πρώτες αναρτήσεις διερεύνησαν την όλη υπόθεση. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι συνέχισαν την κοινωνική έρευνα και χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Οπως προέκυψε πρόκειται για περίπτωση συμπολίτη που είναι γνωστή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας πως ο εν λόγω συνάνθρωπος μας, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, σίτισης ή στέγης. Πιθανότατα ωστόσο να αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα.

Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε πως οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων με ευαισθησία και κατανόηση προσεγγίζουν κάθε υπόθεση συνανθρώπου μας που χρήζει βοήθειας και στήριξης.».

[ads-post]

Δείτε την ανάρτηση:






Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια