ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

«Δεν υπήρξε καμιά παρανομία» ισχυρίζεται ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα πάρκ με το «φονικό χαλί» του Αλμυρού

«Δεν υπήρξε καμιά παρανομία» ισχυρίζεται ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα πάρκ με το «φονικό χαλί» του Αλμυρού


Τι έδειξε το πόρισμα του ηλεκτρολόγου-μηχανικού που εξέτασε το παιχνίδι

Το ότι δεν υπήρξε καμία παρανομία της πελάτου του τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ όπου βρήκε τραγικό θάνατο μια 13χρονη στο «χαλί» στον Αλμυρό Βόλου.

Ο δικηγόρος, κ. Νάστος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και σχολίασε το πόρισμα του ηλεκτρολόγου-μηχανικού που ερεύνησε το παιχνίδι και το οποίο έδειξε πως το μηχάνημα είχε περισσότερους ίππους από τους προβλεπόμενους.

«Δεν είναι κρυφό ότι η ιπποδύναμη του συγκεκριμένου μηχανήματος ξεπερνούσε κατά πολύ τους 15 ίππους… μάλλον είναι κι αδιάφορο. Είναι σαφές ότι είναι ένα μηχάνημα με μεγάλη ιπποδύναμη που μπορούσε να μεταφέρει περίπου 30 ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ιπποδύναμη του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι πολλαπλάσια των 15 ίππων».

Μάλιστα ανέφερε ότι: «Ενδεχομένως κάποιο παρέσυραν την αξιότιμη και αξιοσέβαστη κυρία εισαγγελέα για να συντάξει και να υπογράψει ένα τέτοιο έγγραφο με αυτό το περιεχόμενο, αφού ύστερα από έρευνα του γραφείου τέτοια προϋπόθεση από τον νόμο δεν ορίζεται. Δεν είναι υποχρέωση του επιχειρηματία να επιχειρεί την έκδοση αδείας μεγαλύτερα των 15 ίππων».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος ζήτησε να μη συνδέεται ο θάνατος της 13χρονης με τις προϋποθέσεις που ζητούνται για την έκδοση αδειών στα λούνα παρκ.

Δείτε το απόσπασμα στο 05.00 λεπτό:





Πηγή: news.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια