ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική βραδιά του ΚΑΠΗ Νίκαιας

Φιλική βραδιά του ΚΑΠΗ Νίκαιας



Με συμμετοχή του συνόλου των μελών του πραγματοποιήθηκε η φιλική βραδιά του ΚΑΠΗ Νίκαιας που διοργανώθηκε στον υπαίθριο χώρο του κτηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αν. Κουλιόπουλος αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης δήλωσε:

«Σήμερα, με αυτή τη συνάντηση αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και ξεκινάμε τη νέα φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Ευχαριστώ όλες και όλους που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση να συμμετάσχετε στη σημερινή μας γιορτή.

Ως πρόεδρος του ΚΑΠΗ σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για να είναι και η νέα περίοδος το ίδιο ευχάριστη και παραγωγική όπως ήταν και οι προηγούμενες και ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Ευχαριστώ θερμά το Δήμο Κιλελέρ, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και ιδιαίτερα τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Αχιλλέα Χατζούλη για την άριστη συνεργασία και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.

Είμαι σίγουρος ότι ανάλογη επιτυχημένη συνεργασία θα έχουμε και με το νέο αντιδήμαρχο Κώστα Χατζηκωνσταντίνου αλλά και με τον πρόεδρος της Κοινότητας Νίκαιας Κώστα Παναγούλη.

[ads-post]

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχ. Χατζούλης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Αν. Ρεντζιάς ο πρόεδρος και τα μέλη του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Κ. Παναγούλης Κ. Σολωμός Γ. Ψαρούλης και Β. Πιλάτου και το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κ. Σακελλαρίου.








Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια