Ένα λατρεμένο ψαρικό που πέρα από τα θρεπτικά συστατικά του, η γεύση του απογειώνεται με τη λαδορίγανη.
Υλικά:
- 1 κιλό γαύρος
- Μισό φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Για αρχή θα αφαιρέσουμε τα κεφάλια από τους γαύρους.
- Στη συνέχεια, θα πλύνουμε καλά τα ψαράκια μας και θα τα βάλουμε σε ένα ταψί, το οποίο από πριν θα έχουμε λαδώσει.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά και προσθέτουμε τη ρίγανη, το λεμονάκι και το λαδάκι μας.
- Τέλος βάζουμε το γαύρο σε προθερμασμένο φούρνο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-30 περίπου λεπτάκια μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί καλά όλα τα ψαράκια.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου