ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η Hyundai ετοιμάζει το δικό της pickup (ΦΩΤΟ)

Η Hyundai ετοιμάζει το δικό της pickup (ΦΩΤΟ)

Για να «μπει απέναντι» από το εκρηκτικό Ford Ranger Raptor, η Hyundain αναμένεται να παρουσιάσει έκδοση Ν στο αναμενόμενο ημιφορτηγό της.


Οι φήμες για την έκδοση Ν του αναμενόμενου pick up της Hyundai, έχουν αρχίσει και πληθαίνουν με έναν τρόπο που μας κάνει να πιστεύουμε πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Ενώ δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα το μοντέλο που θα βάλει την Κορεάτικη εταιρεία στη μάχη των πωλήσεων των ημιφορτηγών, η επεξεργασία του σεναρίου για ύπαρξη σκληροπυρηνικής έκδοσης –πιθανότατα- N, ανοίγει την όρεξη σε πολλούς φανατικούς της συγκεκριμένης συνομοταξίας αυτοκινήτων.



Σίγουρα και η κουβέντα του επικεφαλής του τμήματος N, Albert Biermann, «θα πρέπει να περιμένετε τα πάντα από τη Hyundai και την Kia», έδωσε τροφή για σενάρια που όμως, κάθε άλλο παρά ανυπόστατα είναι. Η επιτυχία του εγχειρήματος της Ford, με την ευρεία αποδοχή του Ranger Raptor, έχει ανοίξει όπως φαίνεται την όρεξη και σε άλλους κατασκευαστές. 

[ads-post]

Με τη χρήση του κινητήρα από το i30 N, που για την περίσταση θα μπορεί να αποδίδει έως και 305 ίππους, η Hyundai μπορεί να ετοιμάσει το pick up της σε μια έκδοση που θα έχει τις επιδόσεις στην άσφαλτο αλλά και τις προδιαγραφές για εκτός δρόμου αναζητήσεις, που θα αποτελέσει ένα πολύ καλό ανταγωνιστή για το ιδιαίτερο Ranger.




Για την ώρα, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα παρουσίασης του pick up της Hyundai, με το πρωτότυπο Santa Cruz που παρουσιάστηκε το 2015 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, να είναι μέχρι στιγμής η πρώτη και μόνη ένδειξη για την κατεύθυνση που θα έχει σε αισθητικό επίπεδο η σχετική πρόταση της Hyundai. Προς τα τέλη του 2018, η Hyundai είχε ανακοινώσει πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα είναι έτοιμο «το συντομότερο δυνατό» αλλά όπως φαίνεται, το πέρασμα από πρωτότυπο σε μοντέλο έτοιμο για παραγωγή, κάθε άλλο παρά απλή διαδικασία είναι.







Πηγή: www.protothema.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια