ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για τους άντρες!

Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για τους άντρες!


Πόσοι σεξουαλικοί σύντροφοι θεωρούνται πολλοί;
Υπάρχει ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων;


Τελικά υπάρχει ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για τους άνδρες; Πόσες εμπειρίες είναι πραγματικά λίγες και πόσες πολλές;




Σύμφωνα με έρευνα του Superdrug, σε 1.000 Αμερικανούς και 1.000 Ευρωπαίους, υπάρχει ιδανικός αριθμός! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο επτά σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ οι άνδρες 6,4. Και τα δύο φύλα συμφωνούν απόλυτα σχετικά με το ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών παρτενέρ και οι απόψεις τους δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. 

[ads-post]

Οι γυναίκες δήλωσαν ότι το 7,5 είναι ο ιδανικός αριθμός- μόνο 0,5 παρτενέρ πάνω από τον πραγματικό μέσο όρο τους. Οι άντρες είπαν πως ο ιδανικός αριθμός είναι το 7,6, ο οποίος είναι 1,2 μεγαλύτερος από τον πραγματικό μέσο όρο τους.



Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες θεωρούν υπερβολικούς τους 15,2 παρτενέρ, ενώ οι άνδρες τους 14. Στο άλλο άκρο του φάσματος, και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι 2 παρτενέρ δηλώνουν έναν άνθρωπο πολύ συντηρητικό.

Όσο για το πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να γίνει μια συζήτηση περί ερωτικών εμπειριών μεταξύ του ζευγαριού, η πλειοψηφία απάντησε κάπου μεταξύ των πρώτων τεσσάρων μηνών μιας σχέσης. Το 10% βέβαια επιλέγει να μην αποκαλύπτει ποτέ τον αριθμό του!





Πηγή: www.marieclaire.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια