ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στη «ΒΡΑΔΙΑ του ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2019»

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στη «ΒΡΑΔΙΑ του ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2019»


Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων συμμετείχαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στη «Βραδιά του Ερευνητή 2019», τη μεγάλη γιορτή για την Επιστήμη και την Έρευνα που γιορτάζεται σε περισσότερο από 300 ευρωπαϊκές πόλεις. Βασικός εταίρος του έργου ήταν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με το Δήμο Λάρισας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας 




Οι μικροί εξερευνητές των ΚΔΑΠ παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και μεγάλο ενθουσιασμό τις επιστημονικές δράσεις και τα πειράματα, που οργανώθηκαν από τους φορείς της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο επιστημονικό δυναμικό της πόλης. 


[ads-post]



Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη φετινή χρονιά η Επιστήμη και η Τεχνολογία αποτελούν βασικούς άξονες των δραστηριοτήτων των ΚΔΑΠ του δήμου Λαρισαίων και η «Βραδιά του Ερευνητή» έδωσε το σύνθημα για την εκκίνηση. Παιδιά που μαθαίνουν να ρωτούν, να εξερευνούν, να βρίσκουν λύσεις και απαντήσεις είναι τα παιδιά της πόλης μας. Μια «Πόλης που Μαθαίνει» να εξερευνά και να μην εφησυχάζει για το καλό των παιδιών της. 




Πληροφορίες για τις δράσεις του δικτύου ΚΔΑΠ – ΚΔΑΜ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων 

ΔΗ.Κ.Ε.Λ, Ηπείρου 96 – 98, τ. 2140 661 727 & 2410 663 085
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια