ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Το κινητό που είναι όλο οθόνη και δεν χρειάζεται κάμερα για selfie - Η τιμή του αστρονομική! (VIDEO)

Το κινητό που είναι όλο οθόνη και δεν χρειάζεται κάμερα για selfie - Η τιμή του αστρονομική! (VIDEO)


Η κινεζική εταιρεία κινητών τηλεφώνων Xiaomi παρουσίασε ένα πρωτότυπο κινητό τηλέφωνο που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των νέων τεχνολογιών.

Το Mi Mix Alpha είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο με οθόνη τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος και αναλογία οθόνης-σώματος του τηλεφώνου που ξεπερνά το 180%. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το φουτουριστικό τηλέφωνο διαθέτει οθόνη σε όλο του το σώμα, εκτός από μια στενή λωρίδα στο πίσω μέρος, στην οποία είναι τοποθετημένες οι κάμερες.

Σύμφωνα με τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, η εταιρεία αναπτύσσει το Mi MIX Alpha εδώ και δύο χρόνια. Χρειάστηκε να ξοδέψει περίπου 500 εκατομμύρια Yuan ή 63 εκατομμύρια ευρώ.




Που έχει όμως κουμπιά το κινητό όλο οθόνη της Xiaomi

Η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας παρουσιάστηκε στην Κίνα και όλοι απόρησαν με τον τρόπο που μπορεί να λειτουργεί ένα τηλέφωνο που δεν έχει καθόλου «σκληρά σημεία», αλλά αποτελείται μόνο από οθόνη. Οι υπεύθυνοι της Xiaomi εξήγησαν πως τα πλαϊνά το κινητού διαθέτουν τεχνολογία αναγνώρισης διαβαθμισμένης πίεσης. Στο πλάι λοιπόν εμφανίζονται οι επιλογές ρύθμισης ήχου και φωτεινότητας, καθώς και οι άλλες επιλογές (wifi, ειδοποιήσεις κτλ) που λαμβάνει ο χρήστης του κινητού.

Η λωρίδα με τις κάμερες είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και κεραμικό, ώστε να προστατεύει απόλυτα τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας του κινητού, ενώ και το γυαλί πάνω από τους φακούς είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χαράζεται.





Γιατί το νέο κινητό τηλέφωνο δεν έχει κάμερα selfie

Στον κόσμο των Selfies, εντύπωση προκαλεί πως το νέο Mi Mix Alpha δεν διαθέτει κάμερα στην μπροστά πλευρά του, όπως όλα τα έξυπνα κινητά σήμερα. Αυτό, με την τεχνολογία της οθόνης στο σύνολο σχεδόν της επιφάνειας του κινητού δεν είναι απαραίτητο, καθώς ο χρήστης μπορεί να βλέπει το αντικείμενο που φωτογραφίζει όπως και να γυρίσει το κινητό του τηλέφωνο.

[ads-post]

Το νέο κινητό με οθόνη και στην μπροστινή, αλλά και στην πίσω επιφάνεια

Το Mi MIX Alpha έρχεται με τον Snapdragon 855+, 12GB μνήμη RAM και 512GB UFS 3.0 εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Κατά τα άλλα η συσκευή έχει μπαταρία 4.050mAh nano silicon negative, η οποία υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 40W.

Όπως αντιλαμβάνεστε το κόστος της συσκευής αυτής θα είναι κάπως... υψηλό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Mi MIX Alpha θα κοστίζει περίπου 2.561 ευρώ.





Πηγή: iefimerida.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια